Диск відрізний алмазний по гресу, склу і кераміці для мокрого та сухого різання YATO 230 х 2 х 10 х 22.2 мм YT-59975
Наступні відправлення з 10 грудня!
Відправлення з вівторка по п'ятницю, протягом 2-3 днів.
Увага! Товар замовляється після 100% передоплати.
Ціна товару вказана орієнтовна. Точну ціну повідомить менеджер.
-
Опис
Диск алмазний по кераміці та гресу YATO YT-59975 призначений для точного і чистого різання таких облицювальних матеріалів як керамічна плитка, грес або навіть скло. Диск може використовуватися для сухого типу різання.
Особливості відрізного алмазного диску YATO YT-59975
- Високий робочий сегмент у 10 мм збільшує термін служби ріжучого полотна
- Невеликий поперечний переріз у 2 мм дозволяє різати швидше і точніше, без сколів обрізаних країв і з меншим навантаженням на шліфувальну машинку
- Алмазний сегмент з оптимально підібраною твердістю кобальту та відбраним промисловим алмазним гранулом, класу А
- Диск дозволяє проводити знімання фаски плитки та забезпечує точне шліфування країв плитки, під кутом 45 °, навіть при роботі вручну
- Відцентрований фланець леза не забезпечує бічного биття, що дозволяє здійснювати розрізання без пошкодження країв
- Забезпечує можливість проводити різання країв плитки під кутом
Параметри відрізного алмазного диску YATO YT-59975
- Висота робочого алмазного сегменту: 10 мм
- Зовнішній діаметр диску: 230 мм
- Посадковий діаметр отвору: 22.2 мм
- Ширина леза: 2.0 мм
- Застосування: грес, скло, кераміка
- Максимальна кількість обертів: 6500 об/хв
- Тип різання: сухе
Виробник: YATO
Тип диска: Турбо
Застосування: Камінь, плитка, скло
Діаметр диска: 230 мм
Товщина диска: 2,00 мм
Діаметр отвору: 22,20 мм
Висота сегмента: 10,0 мм
Макс. кількість обертів: 6500 об/хв
Артикул: YT-59975 -
Характеристики
ВиробникТипДіаметр диску
230 мм
Діаметр посадкового отвору22.2 мм
Товщина ріжучої кромки2.0 мм
ЗастосуванняПо плитці
-
Відгуки (0)
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.Написати відгук
-
Запитання
Задайте своє запитання щодо цього товару, і ми якнайшвидше відповімо вам на зазначену електронну пошту.
⠀